Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility oktatási helyszínek | Budapesti Metropolitan Egyetem

oktatási helyszínek

RÓZSA UTCAI CAMPUS (A és B épületek)
1077 Budapest, Rózsa utca 4-6.

A Rózsa utcai campus az Egyetem alkalmazott művészeti képzéseinek központja, emellett Fotográfia szakunk bázisa is, ahol műhelyek és szaktantermek – többek között kerámia, textil, divat, asztalos, modellező műhely, fotóstúdió és labor – várják a hallgatókat. A grafikai műhelyek a manuális és digitális szitanyomáson túl, rézkarc és litográfia készítésére is alkalmas eszközökkel áll a hallgatók rendelkezésére. A speciális stúdiótermek üvegfalain keresztül az érdeklődők a folyosóról is betekintést nyerhetnek a bent folyó munkába. A művészeti alkotóterekben találhatóak a képzésekhez elengedhetetlen kellékek is: fűrészgépek, gyalupadok, szövőgépek, ipari varrógépek, elektromos égetőkemencék, vagy a több mint 150 nagyteljesítményű Macintosh számítógép, 3D szkennerek és nyomtató labor is. Több olyan kiállítás, előadás, workshop rendezésére is alkalmas tér található az épületben, ahol az alkalmazott művészeti képzések szakjai akár egyszerre is tarthatnak eseményeket.

Az aulában szabadon hozzáférhető számítógépeken ingyenes internet-hozzáférési lehetőséget biztosítunk, valamint az épületben WiFi hálózat működik. Az épületben kapott helyet a művészeti képzések szakkönyvtára is, ahol a könyvkölcsönzés mellett többek között fénymásolási, nyomtatási és szkennelési lehetőség is segíti a munkát.INFOPARK CAMPUS
1117 Budapest, Gábor Dénes u. 4., Infopark D épület, 2. emelet

Az Infopark művészeti kampuszon működnek a média- és mozgóképművészeti  területhez  tartozó  szakjaink. Többek között hangstúdió, vágószobák, speciális televíziós szaktantermek, számítógépes laborok, vetítőtermek és bábműhely állnak az oktatók és a hallgatók rendelkezésére.  

A kampusz könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel mind villamossal (1, 4, 6), busszal (153, 154, 33, 133E ) és  átszállással M3 és M4 metrókkal.